Tietosuojakäytäntö

TIETOSUOJA

Selanne.popappstore.com verkkosivut ("Verkkokauppa") on kehittänyt ja julkaissut suomalainen yritys Logonet Promotion Oy ("Yhtiö"). Yhtiö kunnioittaa Sinun ("Sinä") yksityisyyttäsi. Pyydämme Sinua ystävällisesti lukemaan huolellisesti tämän tietosuojakäytäntöjen kuvauksen ("Tietosuojakuvaus"), ennen kuin vierailet Verkkokaupassa.

Tässä Tietosuojakuvauksessa määritellään, miten Verkkokaupan, Yhtiön asiakaspalvelun tai muussa vuorovaikutuksessa Yhtiölle antamiasi tietoja käsitellään (jäljempänä yhteisesti "Palvelu"). Käyttämällä Palvelua hyväksyt tämän Tietosuojakuvauksen ehdot ja annat Yhtiölle suostumuksesi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi tämän Tietosuojakuvauksen mukaisesti sekä luovuttaa näitä tietoja tämän kuvauksen 7 kohdan mukaisesti (Henkilötietojen luovuttaminen). Jos et hyväksy henkilötietojen käsittelyä tämän tietosuojakuvauksen mukaisesti, Sinun ei pitäisi käyttää Palvelua.

Jos olet alle 18-vuotias tai alaikäisen omassa asuinmaassasi, pyydä huoltajaasi rekisteröitymään Verkkokauppaan puolestasi. Jos olet alle 13-vuotias, Sinulla ei ole oikeutta käyttää Verkkokauppaa.

Yhtiö pidättää oikeuden kohtuullisesti muuttaa tätä Tietosuojakuvausta, joten tarkistaa sen sisältö säännöllisesti. Yhtiö ilmoittaa sinulle huomattavista muutoksista Verkkokaupan kautta. Jos jatkat Verkkokaupan käyttöä sen jälkeen, kun tällainen ilmoitus on tehty,  katsotaanSinun hyväksyneen muutokset.

 

1. Tietojenkerääjä

Logonet Promotion Oy
Tehtaankatu 27-29 A, 00150  Helsinki

 

2. Tähän tietosuojakuvaukseen liittyvien asioiden vastuuhenkilö

Yhteyshenkilö: PopAppStoreAsiakaspalvelu
Sähköposti: selannestore@popappstore.com

 

3. Henkilötietojen tiedostonimi

Henkilötietojen tiedostonimi on “Selänne Verkkokaupan asiakastietotiedosto” (“Tiedosto”)

 

4. Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Henkilötietojen kerätään Yhtiön ja sen asiakkaiden välisten suhteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Henkilötietoja käytetään tunnistamaan asiakkaat Verkkokaupassa ja Verkkokauppapalvelun aktivoimiseen, toteuttamiseen, ylläpitämiseen ja laskuttamisen sekä informaation ja ilmoitusten tuottamiseen asiakkaalle. Henkilötietoja voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin edellyttäen, että olet antanut siihen luvan, sekä väärinkäytösten tutkimiseen ja seuraamiseen.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös Yhtiön liiketoiminnan ja palvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä mittaamaan Verkkokaupan asiakasmääriä. Yhtiö voi luovuttaa henkilötietoja niiden tuotemerkkien (ja mahdollisten muiden immateriaalioikeuksien ) linsenssinhaltijoille, jotka liittyvät Verkkokaupassa myytäviin tuotteisiin. Nämä lisenssinhaltijat saattavat käyttää henkilötietoja omiin suoramarkkinointitarkoituksiinsa.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Yhtiö kerää Sinulta seuraavia tietoja: Yhteystietosi, kuten sähköpostiosoitteen, toimitusosoitteen ja muut yhteystiedot, jotka olet antanut Yhtiölle. Lisäksi Yhtiö kerää tiettyä henkilökohtaisia tietoja liittyen tilauksiisi, kuten maksutiedot, tilatut tuotteet, toimitustavat ja tuotenumerot.

Yhtiö saattaa käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoja tai palveluja seuratakseen sinun käyntejäsi Verkkokaupassa ja liikkumistasi siellä (kuten aika, palvelu paikkatiedot sekä IP-osoite) sekä palveluun ohjautuvaa liikennettä muilta sivustoilta sekä muille sivustoille ja tietokoneen tunnistustiedot (niiden tietokoneiden tunnistetiedot, joilta olet kirjautunut palveluun) sekä informaatiota, mikä liittyy käyttämääsi selaintyyppiin sekä käyttöjärjestelmääsi (“Liikennetiedot”).

Suhtaudumme vakavasti lasten yksityisyydensuojaan ja Yhtiö suosittelee vanhempia ja/tai huoltajia ottamaan aina aktiivisen roolin lasten internettoiminnassa. Yhtiö ei kerää tietoisesti mitään henkilötietoja alle 13-vuotiailta lapsilta ja jos Yhtiön tietoon tulee, että näin on vahingossa tapahtunut, ryhtyy se kohtuullisiin toimiin poistaakseen pikaisesti sellaiset henkilötiedot järjestelmistään.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietosi kerätään kun käytät Verkkokauppaa. Lisäksi henkilötietosi saatetaan tallettaa silloin, kun otat yhteyttä Yhtiöön sähköpostilla tai jollain muulla vastaavalla tavalla liittyen Verkkokauppaan.

Yhtiö voi käyttää evästeitä tietojen keräämiseen. Eväste on selaimeesi tallennettu pieni tekstitiedosto. Evästeisiimme ei tallenneta henkilötietoja.

 

7. Henkilötietojen käyttö 

Lukuunottamatta Yhtiön lisenssikumppaneita/-haltijoita, Yhtiö ei normaalisti luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötietoja saatetaan kuitenkin joissain tapauksissa luovuttaa voimassaolevien lakien sallimalla tavalla.

Yhtiö voi käyttää alihankkijoita Verkkokaupan toteuttamisessa ja kehittämisessä voidakseen varmistaa Verkkokaupan palvelut Sinulle. Tässä yhteydessä henkilötiedot saattavat siirtyä alihankkijoille siinä laajuudessa, mikä on tarpeen palvelun toteuttamiseksi, mukaanlukien mutta ei rajoittuen tietojen säilytykseen kolmannen osapuolen ylläpitämällä palvelimella Yhtiön toimeksiannosta tai Liikennetietojen analysointitarkoituksiin siitä, kuinka käyttäjät käyttävät Verkkokauppaa (“Alihankinta”). Tämä voi sisältää tietojen siirtoa EUn/EEAn ulkopuolisiin maihin, joissa ei ehkä ole samanlaisia intimiteettisuoja- ja henkilötietolakeja kuin EUn/EEAn jäsenmaissa. Tällaisia tietojensiirtoja tehdään kuitenkin vain, mikäli ne ovat tarpeen ja siinä määrin kuin suorituskyky tai sopimuksen täyttäminen Sinun etusi  mukaisesti Yhtiön ja kolmannen osapuolen välillä tai Yhtiön ja Sinun välilläsi vaatii.

 

8. Tietojen oikeellisuus ja tietojen säilyttäminen

Yhtiö ei tarkista henkilötietojen oikeellisuutta. Käyttöä koskevat tiedot poistetaan, kun niiden varastointi ei ole enää tarpeen.

 

9. Henkilötietojen suoja

Henkilötietoihin on  pääsy vain niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat niitä täyttääkseen tehtävänsä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja teknistä ylläpitoa varten. Kaikki henkilökohtaisessa Tiedostossa olevat tiedot  suojataan yleisten alan käytäntöjen mukaisesti.

 

10. Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Verkkokauppa voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille, kuten Twitter ja Facebook. Linkitetyt sivustot eivät ole Yhtiön valvonnassa eikä Yhtiö vastaa mistään tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai linkeistä, joita ne voivat sisältää. Jos haluat käydä linkitetyllä sivustolla, Yhtiö suosittelee tarkistamaan kyseisten kolmansien osapuolten verkkosivujen tietosuojakäytännöt ja muut sovellettavat ehdot.

 

11. Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tietosuojakäytäntöihin, ota yhteyttä osoitteeseen selannestore@popappstore.com
Voit myös löytää lisätietoja Verkkokaupan käytöstä Käyttöehdoista.